Онлайн презентации

 
 

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ ВЪТРЕШНИ ЩОРИ

Отразителни щори в комбинация с инфрачервено отопление. С отразителните щори, топлината остава в помещението! Инфрачервените панели InfraHEAT затоплят ДИРЕКТНО стените, пода и тавана. Повърхностите и вещите акумулират топлината и отново я отдават в пространството. Това изисква помещенията да имат добра изолация, за да не 'изтича' топлината навън през стените. Едновременно с това е желателно инфрачервеният панел да бъде насочен към стена/под, а не към прозорец, понеже инфрачервените вълни преминават в голяма степен през стъклената повърхност.

 
Към онлайн презентацията

ТермоПокрития ThermoShield, SuperShield и ThermoMaxx++

Боядисваш и топлоизолираш! 3-4 градуса по-висока контактна температура на обработената повърхност, ограничаваща риска от конденз и мухъл. От 8 до 10% намаление на разходите за отопление.

 
Към онлайн презентацията

Градът е нашия общ дом! - Делчо Делчев

Делчо Делчев е архитект, член на сдружение Трансформатори. Първоначално работи с екипа на "+ архитектура", които успоредно с архитектурното проектиране реализират социално-провокативни акции ( "Оцелей в града", "BG-notfound" ). Заедно с колеги създават Сдружение "Трансформатори" и чрез проекти като "6 за София" се стремят да "запалят" всички с идеите на трансформирането. Междувременно започва и докторантски курс в БАН с тема "Модели за развитие на панелните комплекси".

 
Към онлайн презентацията

Как да направя климатика си еко-съобразен?

Мобилно приложение за управление на климатик през смартфон. Независимо къде сте в момента, вече можете да управлявате климатика си през Вашият смартфон.

 
Към онлайн презентацията

Дрон от карбон вдъхновен от бръмбър

Българска стартъп компания разработи дрон спасител

 
Към онлайн презентацията

PLAYGROUND ENERGY - естетика и функционалност в хармония с природата и човека

Един от най-перспективните стартъпи в България е Playground Energy. Компанията има ясно изразена визия, добри първи резултати и сериозен потенциал за развитие. Идеята - да използва изразходваната от децата енергия на детските площадки за различни полезни цели – захранване на Wi Fi сигнал, осветление, енергия за зареждане на мобилни устройства и други.

 
Към онлайн презентацията

За контактФорма за контакт

Име:
Емайл
Фирма

Съобщение