Онлайн презентации

 
 

БАРБАЛИ: Проект “Екологично образование”

Барбали в Проект “Екологично образование”

 
Към онлайн презентацията

БИОДОМ ЕВРОПА - Строителство базирано на вековни традиции и съобразено с необходимостта да живеем в екологична и здравословна среда.

Строителството с естествени материали – дърво, камък, глина, слама и стъкло – внася в дома Ви част от природата. Строителният метод е разработен и усъвършенстван от Casewere AG, Swiss /www.casevere.com/ - основен партньор на „Биодом-Европа” АД.

 
Към онлайн презентацията

СЕН-ГОБЕН ИЗОВЕР - МУЛТИ-КОМФОРТНА КЪЩА - Стандарт за пасивни сгради с изключителен комфорт

Благодарение на избора от компоненти с много добри характеристики: оптимална топлоизолация, супер изолирани прозорци, отлично запечатване на въздуха, система за топлообмяна, Мулти-Комфортната къща на Сен-Гобен Изовер е без активен режим на отопление. Нейните основни източници на топлина са слънцето и рециклирания топъл въздух: възобновяеми и неизчерпаеми енергийни природни източници. Наред с енергийните си решения, Мулти-Комфортната къща предлага изключителен комфорт на своите обитатели: качествен вътрешен микроклимат, топлинен и звуков комфорт, визуален комфорт и светлина.

 
Към онлайн презентацията

Пасивните сгради с интегрирани системи за възобновяеми енергийни източници - най-прекият път към нулево и плюсово-енергийните сгради.

ЕнЕфект поставя по съвременен начин темата за пасивните сгради с интегрирани системи за възобновяеми енергийни източници като най-прекият път кум нулево- и плюсово-енергийните сгради.

 
Към онлайн презентацията

БИОЛОГИЯ НА СГРАДИТЕ - АСЕМ

Bau-biologie (Building biology) в превод „строителна биология или строителство за живот“ е наука, която изучава връзката между нашите тела и заобикалящата ни застроена среда и прилагането на това знание в проектирането и строителството на нови сгради, при реновации и ремонти.

 
Към онлайн презентацията

За контактФорма за контакт

Име:
Емайл
Фирма

Съобщение