My Forest - ново поколение премиум перилен препарат с биоразградима формула и над 90% натурални съставки.

 
 

My Forest не е само перилен препарат от ново поколение. My Forest е начин на мислене и отношение към природата.С какво My Forest се отличава от останалите перилни препарати ?

На първо място уникалната продуктова формула на My Forest е разработена да осигурява първокласно качество на изпирането. My Forest има високо съдържание на натурален сапун, който доказано е едно от най-ефективните средства за пране. Освен че отстранява петната безкомпромисно, My Forest притежава дълготрайни аромати и се грижи тъканите да останат като нови за дълго.


My Forest е създаден с мисъл за човека, защото ефективното му действие се постига без употребата на агресивни към здравето на човека химикали, които могат да останат в нишките на тъканта и да предизвикат дразнение на кожата от праните дрехи. В My Forest се влагат само хипоалергенни аромати, за да получите щадящо кожата изпиране без да се лишавате от ароматната свежест на чистото пране.
 
My Forest е грижовен към заобикалящата ни среда. Чистотата на дрехите не е нужно да идва за сметка на чистотата на природата. Днес перилните препарати са сред основните замърсители на най-оскъдния ресурс на Земята – водата. 90% от съставките в My Forest са с натурален произход, а синтетичните повърхностно активни вещества са заменени с чист натурален сапун, който не оказва вредно влияние върху околната среда, защото е нетоксичен и напълно биоразградим.
 


Какво прави My Forest толкова добър ?
 
35% натурален сапун35% натурален сапун Активната изпираща съставка в My Forest е висок процент чист натурален сапун. Сапунът е биоразградим, нетоксичен, не дразни кожата и не вреди на околната среда, а има отлично изпиращо действие.
 
Рециклируема опаковка
Всеки елемент от една идея има значение. Затова My Forest използва опаковки, които са подходящи за рециклиране.
 
Супер компактен
My Forest съдържа по-малко пълнители във формулата си, което не влияе върху изпиращите качества на продукта, а пести ценни природни ресурси за производство, пакетиране, съхранение и транспортиране. Така с икономична доза от само 75 грама се постига безкомпромисен резултат.
 
Хипоалергенни аромати
Във всички продукти под марката My Forest се влагат само хипоалергенни аромати, за да получите щадящо кожата изпиране без да се лишавате от ароматната свежест на чистото пране.

90% съставки с натурален произход90% съставки с натурален произход
Освен че са по-щадящи към здравето на човека, съставките с естествен произход подпомагат биоразградимостта на продукта и ограничават влиянието върху околната среда. А това, което е добро за природата, е добро и за човека.
 
Безкомпромисно изпиране
My Forest е перилен препарат от ново поколение – стъпка напред към отличното изпиране, екологична грижа за тъканите без компромиси в качеството.

Без агресивни химикали
Благодарение на перфектните качества на натуралния сапун, My Forest оигурява отлично качество без да използва агресивни химикали като синтетичните повърхостно активни вещества.
 
Без фосфати
My Forest се грижи за чистота на водните басейни. Формулата на препарата е разработена в крак с последните еко тенденции и не съдържа фосфати, които нарушават биологичното равновесие във водните басейни.
 
Безопасен за септични ями
My Forest не съдържа синтетични сърфактанти, които поради по-ниската си биоразградимост и засиленото пенене намаляват капацитета на септичните ями и задръстват отточните им системи, а отсъствието на фосфати предотвратява създаването на благоприятна среда за еутрофикация.
 
Биоразградима формула
Високият процент на съставки от натурален произход във формулата на My Forest допринася за добрата биоразградимост на продукта. По-малко вредни вещества в продукта означава по-малко вредни вещества в кръговрата на природата.

Как My Forest променя нашия живот ?

Малка промяна в ежедневните ни навици може да доведе до голяма промяна в състоянието на околната среда. С My Forest тази промяна не изисква допълнителни усилия или компромиси. Купувайки продуктите под марката My Forest, Вие се включвате в една екологична кауза – възобновяването на горските масиви в България. 10 стотинки от продажбата на всеки килограм/литър от продуктите под марката се отделят за реализирането на тази кауза.


За първо залесяване е избран терен край гр. Копривщица, който наскоро е бил засегнат от природно бедствие – силен смерч, в следствие на който в началото на 2013 година са били унищожени стотици декари горски площи, част от които вековни борови гори. Възстановяването на тези площи ще отнеме много години, но с помощта на My Forest и на Вас – неговите потребители – ще ускорим процеса като залесим възможно най-голяма площ непосредствено след бедствието.
Процесът на залесяване протича на три фази:
 
1. Подготовка – за да започнем час по-скоро, предварително са отделени средства за почистване и почвоподготовка на 25 декара от засегнатите площи през есента на 2013 г. Това позволява залесяването да бъде извършено още през пролетта на 2014 г.
 
2. Залесяване – засаждането на самите фиданки е възможно по време на два периода в годината – през пролетта или през есента. Задължително е теренът да е бил предварително подготвен един сезон по-рано. Ще бъде залесена такава част от подготвените площи, която отговаря на натрупания от Вашите покупки бюджет за Програмата.

3. Поддръжка – възстановяването на горските площи не приключва със засаждането на фиданките. В продължение на три години след това се провежда периодична поддръжка (ръчно плевене, разрохкване на почвата и т.н.) на залесения терен, за да се подсигури израстването на здрава и устойчива гора. Средствата за тези дейности също са предвидени.

 

Видео

Прикачени файлове

Няма прикачени файлове към тази презентация
 
 
Няма публикувани коментари все още

За контактФорма за контакт

Име:
Емайл
Фирма

Съобщение