Архитектурно студио Funkt

 
 

 


Архитектурно студио Funkt


За себе си казват:


"Идеята за формирането на студио функт възникна от желанието ни да разполагаме с времето си, с енергията си, с начина си на изразяване. Името ни се появи от функционалността, която за нас е основният принцип в проектирането. За нас архитектурата не е ЗУТ, а пространството, което ни заобикаля, въздейства и възпитава обществото. Може би сме наивни, но се надяваме да допринесем за една по-хуманна, екологична и спокойна среда, в която да отгледаме децата си. Убедени сме, че ако всеки върши работата си с желание, светът ще бъде по-добър."


 


Виновни са за пространства като Boom! Burgers, Ракета ракия бар, + това и “по-емблематичния за нас проект Supa Star”, който всъщност е поставил по-сериозният им старт с публичните проекти.“Хората започнаха да се интересуват какво ще има на мястото, още когато направихме дограмата и останалата част от заведението беше скрита.”


  


Именно публичните им проекти са онези, за които те говорят с огромна страст. Когато стана дума за типичните заведения и често съпровождащият ги кич Мария сподели виждането им, че интериора на едно заведение не трябва да те плаши и натоварва, а по-скоро да е допълнение към преживяването ти в него. Според Лора, мениджмънт фигурата в екипа, е “страхотно да рециклираш нещо, което вече е там”. Това определено добавя още по-голяма стойност и уют в пространството.


Историята и атмосферата в офиса на Funkt са страхотни. Те все още се намират на мястото, от което е започнало всичко. Огромната дървена маса, реквизит от стара постановка на “Хъшове”, е наследство от бащата на Илиан и носи спомена от женитбата му с Лора, която се е случила в двора отдолу. Всъщност самият факт, че Funkt или ще те посрещнат в офиса си непринудено боси или ще те поканят на среща на масата в двора си те кара да се отпуснеш бързо и да усетиш приятелския дух в екипа им.


 


TTL_Image_037


  


   

 TTL_Image_014 TTL_Image_005 

 

   

 


Видео

Прикачени файлове

Няма прикачени файлове към тази презентация
 
 
Няма публикувани коментари все още

За контактФорма за контакт

Име:
Емайл
Фирма

Съобщение