БИОДОМ ЕВРОПА - Строителство базирано на вековни традиции и съобразено с необходимостта да живеем в екологична и здравословна среда.

 
 

Модерен външен вид, постоянна температура и влажност, естетика и лукс.


 


  


„Биодом-Европа” АД е строителната фирма, която съчетава традиционните строителни технологии с авангардните технически постижения на ХХІ-и век.През първата половина на миналия век, с развитието на индустриализацията в световен мащаб започва бурно развитие на жилищното строителство, като постепенно традиционните строителни материали отстъпват място на бетона и материали, произведени на химическа основа.


 


 


about

 


 


Нашият стремеж е да предложим на клиентите си жилищен климат, който е естествен, природосъобразен и здравословен.


От хилядолетия предците ни са използвали за строителство само естествени материали – дърво, камък, глина, слама и стъкло…


Основното предимство на строителството с естествени материали е, че домът диша /в прекия и преносен смисъл/.


Къщите ни имат изключителни изолационни качества, като разходите за отопление и охлаждане са пренебрежимо малки в сравнение с конвенционалното строителство.


Изолационния слой от глина /от 12 см за вътрешните до 20 см за външните стени/ осигурява постоянна влажност на въздуха, като през студените периоди глината поема излишната влага и я връща в помещението през горещите периоди.


Изолационният слой от пресована слама /от 30 до 46 см за външните стени/ осигурява допълнителна топлоизолационна преграда.


Външният вид на сградите ни по нищо не се отличава от вида на сгради, построени с бетон и тухли.
Опционално вътрешните стени по желание на клиента се предлагат в завършен вид с гипсокартон, замазка /задължително препоръчваме органична/ или дори с каменна облицовка.


  


Санитарните помещения са, разбира се облицовани с фаянс, мрамор или други материали по желание на клиента.


Подовите настилки са от дърво, паркет, мрамор или гранитогрес, или друг материал по желание на клиента.


Подовите изолации са с до седем пласта изолации /органични/, като са взети предвид всички възможни мерки за шумо-, влаго- и топлоизолация.


Покривът се изработва по същата строителна технология и осигурява равностойна изолация както стените. За ценителите на екзотичното можем да предложим дървен покрив, изработен ръчно в Индонезия.


Външните стени се предлагат в завършен вид с каменна или дървена облицовка /импрегнирано висококачествено дърво/ или с органична дишаща и водоотблъскваща мазилка.


При предаване на завършената сграда се извършва топлинно обследване на същата с термична камера, което обследване доказва качеството на строителството.


Опционално предлагаме компютърно управление на всички процеси в къщата – сензори за осветеност ще контролират осветеността, като автоматично ще регулират осветлението и пропускливостта на светлина от автоматичните външни щори.


  


От Вашия смартфон можете да контролирате градинското и вътрешно осветление, отоплителна или охлаждаща система, вентилация и електрически уреди.


Отново когато не сте у дома си, можете да видите от камерата пред външната врата, кой Ви звъни, както и да говорите с госта си. Пълен достъп от смартфона Ви за охранителните камери.
Нашата основна цел е да предложим на клиентите си екологичната, пасивна, дишаща и интелигентна къща.


Екологичност, здравословен климат и достъпен лукс – всичко това в едно.


„Биодом-Европа” АД – домът, който заслужавам и мога да си позволя!


 


 

Прикачени файлове

Няма прикачени файлове към тази презентация
 
 
Няма публикувани коментари все още

За контактФорма за контакт

Име:
Емайл
Фирма

Съобщение