Playground Energy - Енергийни Площадки за цялото семейство

 
 

 


Playground Energy - Енергийни Площадки за цялото семейство


 


  


 


 


Родени във високотехнологичния свят на смартфони, таблети, виртуални реалности децата на днешното поколение имат коренно различни преживявания от тези на децата преди 30 години. Според проучването през 2013 на „IHME“ - глобалния институт за здраве и здравни показатели, 23.5% oт децата на възраст между 2 и 19 години страдат от затлъстяване и свързаните с него заболявания.


 


Във връзка с това ние от Плейграунд Енерджи целим да мотивираме децата да играят повече докато се забавляват, за да са здрави. Ние разбираме, че технологията е начинът, по който светът еволюира и съответно решихме да преоткрием най-старата платформа за игра – детската площадка.


 


Постигаме тази своя цел по оригинален за България и света начин. Посредством нашата технология ние улавяме  енергията, която иначе би била загубена и я трансформираме в светлина и звуци, за да мотивираме децата да играят и се учат навън докато са здрави. Нашата технология улавя кинетичната, соларната и дори топлинната енергия, не потребява кабели, зарядни и батерии, което я прави екологично чиста и в услуга на цялото общество.


 


В допълнение нашето безплатно мобилно приложение, позволява  да се наблюдава активността на детските площадки и деца в България и Австралия, например, могат да се съревновават кой е произвел повече енергия. То представлява своеобразна иновация в сферата на парковото обoрудване. Всички наши динамични продукти имат вградени устройства за връзка с мобилното ни приложение.


 


С времето ние се развихме до степен, в която имаме пълна готовност да осигурим енергийна площадка за цялото семейство и по този начин площадката е място, където и деца и възрастни могат да бъдат здрави и да се забавляват заедно.


 


 


  


 


Съоражение за децата:


LUMI Plus - Тъй като децата се развиват бързо в първите си години има огромна разлика в техните нужди на детската площадка. ЛУМИ Плюс е създаден така че да може всяко дете според своята възраст да се люлее на клатушката. Ако детето е между 3 и 6 годишна възраст то сяда с високата стена на ЛУМИ Плюс зад гърба си, за да има нужната упора, а ако детето е над 6 годишна възраст то сяда с високата стена пред себе си. ЛУМИ Плюс съдържа технологията да улавя кинетичната енергия и да я превръща в светлина и има връзка с мобилното приложение.


 


 


LUMI Touch - На детската площадка винаги има и статични занимателни игри за деца. Нашият ЛУМИ Тъч позволява да учим децата на Математика (събиране от едно до десет), География (местоположението на градовете в България или света) и Астрономия (кои са планетите в слънчевата система и тяхното разпределение). ЛУМИ Тъч представлява една своеобразна карта, на която едно и повече деца могат да се учат докато се забавляват достатъчно е само да докоснат таблото и енергията от топлината на ръцете им им показва къде е съотвеният град, планета или колко е 1 + 3 например.


  


 


Съоражения за възрастни:


LUMI Skywalk - съдържa технологията за отчитане на активността и на възрастните, измервайки не само количеството произведена енергия, но и изразходени калории. Луми Скайуолк е начин, по който свързваме караме и родителите да са по – активни докато децата им се забавляват на детската площадка. ЛУМИ Скайуолк може да бъде здраво захванат за земята, при нужда може лесно и бързо да бъде преместен на друго място около площадката и има връзка с мобилното приложение.


  


 


LUMI Bench - сърдържа същата технология за улавяне на кинетичната енергия и съответно вечерно време осветява парковото пространство, когато човек се люлее с нея.


 


 


 

Прикачени файлове

Няма прикачени файлове към тази презентация
 
 
Няма публикувани коментари все още

За контактФорма за контакт

Име:
Емайл
Фирма

Съобщение