PLAYGROUND ENERGY - естетика и функционалност в хармония с природата и човека

 
 


 


Playground Energy е партньор на специализираното изложение ЕкоДизайн Прет-А-Порте и за тяхното представяне разказва Борис Георгиев - бизнес развитие на компанията: "Ние иновираме най-старата детска платформа – детската площадка. В днешно време над 24 % от лицата между 2 и 19 години световен мащаб страдат от заболявания свързани с наднормено тегло и застоял начин на живот. Ние ги мотивираме да бъдат здрави, да учат и да се забавляват докато играят повече навън. От 8 до 12 декември по време на ЕкоДизайн Прет-А-Порте очакваме да срещнем потенциални потребители и клиенти на нашата технология. 

 

  


 

 

 

 


ЕкоДизайн Прет-А-Порте ни провокира да бъдем партньори най-вече с факта, че е насочен към широк кръг от хора и със своята нагласа всичко във формата да е готово за прилагане, за носене. Нашето представяне ще включва площадка пред НДК, на която да могат присъстващите на събитието да се докоснат до нашата технология. 

 

Категорични сме, че българският бизнес полага усилия да опазва природата от вредните ефекти на своята дейност. Тенденцията е това да се засилва. В днешно време обществото все по-сериозно гледа на зелената страна на нещата. Търсят се ефективни и функционални начини за бизнес, който ако не в услуга на природата поне не и вреди. Влияние оказват и държавните стандарти за организация и изпълнение на работата, които са в посока сигурност, здраве и опазване на околната среда.

 

Нашето определение за екодизайн - правилно смесване на естетика и функционалност, така че да бъдат те в хармония с природата и човека."

  

 


 


Видео

Прикачени файлове

Няма прикачени файлове към тази презентация
 
 
Няма публикувани коментари все още

За контактФорма за контакт

Име:
Емайл
Фирма

Съобщение